Koje tekstove u "Kalibru" najradije čitate:
Lovačko oružje
Vojno-policijsko oružje
Noževi
Specijalne jedinice
Lov
Velike bitke
Razno
Poklon za optiku
Povodom sajma u Nirnbergu, fabrika svetske optike SWAROVSKI, napravila je neophodan pribor i savršen poklon za sve korisnike optičkih sprava; dogleda, nišana, fotoaparata.

Povodom sajma u Nirnbergu, fabrika svetske optike SWAROVSKI, napravila je neophodan pribor i savršen poklon za sve korisnike optičkih sprava; dogleda, nišana, fotoaparata. Set sadrži prelepu torbicu, tečnost za čišćenje i čuvanje stakla (sprečava kondenzaciju), četkicu za uklanjanje prašine i specijalni papir, za brisanje osetljivih optičkih instrumenata.

"Srndać" iz Srema
Prodavnica "Srndać" (022/ 213-284), nalazi se u centru Sremske Mitrovice ili na obodu najboljih, sremskih lovišta. Zato u ovom butiku mogu da se kupe vrhunske lovačke puške: "Browning", "Zabala", "Beretta", "Benelli", "Bernardeli"... Prodavnica je snabdevena velikim izborom kvalitetne municije, garderobom i optičkim nišanima: "Schmidt & Bender", "Kahles", "Leupold", "Neopta" i "Norinco".


Za leto u "Rikošetu"
U beogradskoj prodavnici "Rikošet" Takovska 45 (T.C. "Takovo"), pronašli smo izvrsne mini rance, sa spremnikom za 2,5 l vode i posebnim crevom koje ide preko ramena, tako da voda može da se pije bez skidanja ranca. Osim vode, u njih mogu da se smeste mnogobrojne sitnice neophodne lovcima, pecarošima, izletnicima i planinarima.

Pristupačni "Grof"
U "Grofovim" prodavnicama u Petrovcu na Mlavi i Požarevcu (012/ 542-460, 542-461), lovci, pecaroši i ljubitelji prirode, mogu da se snabdeju, po veoma povoljnim cenama kvalitetnom opremom, optikom, noževima i naravno, dobrim lovačkim puškama i karabinima.


8. sajam lova i ribolova Niš 2006.
U Hali "Čair" u Nišu od 5-9. aprila 2006. održaće se tradicionalni Sajam lova i ribolova Niš 2006, na kome će učešće uzeti svi vodeći uvoznici i distributeri lovačke i ribolovačke opreme u našoj zemlji, kao i proizvođači. Prijave se još uvek očekuju.
S obzirom na početak sezone, najava izlagača je da će se na Sajmu, po prvi put u našoj zemlji, pojaviti noviteti za 2006. godinu. Na Sajmu će biti izloženi oprema za boravak u prirodi, a svoje štandove imaće ribolovačko i lovačko udruženje.
Po tradiciji, cena ulaznica za niški sajam veoma je popularna - svaka je ujedno i lutrijski broj, a brojne nagrade obezbeđuju sami izlagači i organizator Sportski centar "Čair", Niš.

5.11 u "Pamperu"
Za sezonu proleće-leto u firmu "Pampero" (011/ 3820-748) stigla je i nova kolekcija taktičke opreme: pantalone, jakne, košulje i majice.